Het hart van ons kunstonderwijs

SCHEPEN VAN JEUGD Els Augustinus is helemaal in haar nopjes: “De nieuwe academie voor muziek en woord heeft 7 mooie, akoestische repetitielokalen voor zang en voor het leren van een muziekinstrument. Onze kinderen kunnen eindelijk in optimale omstandigheden genieten van muziekonderwijs. Natuurlijk zijn ook alle basisscholen welkom om gebruik te maken van deze lokalen voor bv. muzische vorming. We plannen ook de verhuis van de kunstacademie naar lokalen in de Jan Frans Willemsschool. Zo kunnen kinderen na school in de buurt van het Jef Van Hoofplein naar de muziek- of tekenschool, een bezoekje brengen aan de bib of lekker samen spelen op het nieuwe groene plein tussen bib en molen.”

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *